LA SCALA DEN HAAG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 796 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Scala Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 21:10 Geen Italiaan die beter is!
2 jul 2024 om 20:09 Het duurde bijna 2 uur voordat de bestelling kwam, gelukkig was het eten nog warm
30 jun 2024 om 21:09 Heerlijk gegeten. Fantastische pizzas en pasta. Helaas alleen de bruschetta vergeten te bezorgen. Ik bel dus het nummer wat Thuisbezorgd aangeeft, krijg ik een kind aan de lijn, en direct zegt hij f.... Palestina en hang weer op. Erg vreemd.
29 jun 2024 om 20:13 Mijn zoon (10) is een echte pizza-kenner èn vooral liefhebber. Ben er zelf ook niet vies van. We waren er snel uit: de pizza’s van La Scala waren de beste die we ooit ergens hebben besteld. Het lange wachten waard.
16 jun 2024 om 20:51 Heerlijke Pasta, binnen een uur en een vriendelijke bezorger
4 jun 2024 om 20:29 Geweldige pasta en tiramisu en snel gebracht
31 mei 2024 om 23:04 Our every end of the week diner oder. And delicious happy! Thank you
25 mei 2024 om 19:44 Beste Italiaan van Den Haag, je proeft dat alle producten vers en huisgemaakt zijn
25 mei 2024 om 9:15 Lekkere pizza’s. Dunne bodem en tiramisu was lekker luchtig en lemontaartje yummie,
23 mei 2024 om 22:10 Delicious
21 mei 2024 om 19:52 eten uitstekend verder
19 mei 2024 om 19:45 Heerlijke pizza , goed warm.