LA SCALA DEN HAAG

LA SCALA DEN HAAG lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 183 beoordelingen
16 okt 2019 om 11:11 Altijd super lekker! Een salade erbij en je hebt een top maaltijd. Voor de zoetekauwen zijn er ook nog Italiaanse toetjes. Jumjum. Ps. Als je van dikke vadsige vette pizza's houdt moet je hier niet bestellen!
15 okt 2019 om 19:27 Smaakt was goed, maar beetje zuinig geweest met de ingrediënten, voor de prijs die je ervoor betaald. Normaal altijd positief, maar deze keer even wat minder.
14 okt 2019 om 14:11 Lievelings pizza’s van Den Haag! Neem ook zeker de tiramisu en voor de afwisseling de pasta’s die zijn namelijk net zo lekker!
7 okt 2019 om 12:03 Het beleg van de pizza was naar 1 kant vd pizza geschoven. Waarschijnlijk had de bezorger de pizza's schuin gehouden op zijn rug o.i.d. Na het zelf te hebben belegd was de smaak heerlijk.
6 okt 2019 om 13:21 was lekker
1 okt 2019 om 20:47 Een ongekend opgewekte vriendelijke bezorger.
22 sep 2019 om 23:13 Uitstekend! Heerlijke smaken, goed warm en bezorgd door zeer vriendelijke jongen die zich niks van het takkeweer aantrok. Was de eerste keer en dus extra leuk dat zo lekker was. Wordt vervolgd.
21 sep 2019 om 7:46 Ik had de pasta met pesto en het was heel erg lekker. Snelle service en netjes afgeleverd. Ik ben vaste klant geworden hier! Alleen wel jammer dat er geen tiramisu op het menu stond. Die is namelijk altijd heel erg goed bij jullie!
18 sep 2019 om 19:52 Net als vele anderen pizza rommelig bezorgd en erg nat. Smaak ok maar niet nog een keer voor mij helaas.
6 sep 2019 om 21:08 Normaal gesproken altijd goed en dan geef ik ook goede beoordeling. Nu was de pasta koud... dan maar zelf in magnetron opgewarmd.
6 sep 2019 om 20:52 1 van de twee pasta gerechten was erg droog.